Zászló kitűzve, domain elfoglalva! 🇭🇺🚩

Agymenés 176. megtekintés 2019. 04. 17., 19:15 Zászló kitűzve, domain elfoglalva! 🇭🇺🚩


Jól kezdi, bevallja hogy nem vállal garanciát és érzésből irogat majd.


Azt tudom mondani, hogy akkor jó ha nem aggatod az elvárásaidat rám is, éppen elég embert nyaggatsz miattuk - fogadjunk 😉. Viszont amit fel tudok ajánlani cserébe, hogy amikről írok azoknak utánajárok és tényleg részletesen elemzem a témát, mielőtt itt leközlöm a véleményemet. Szóval ez itt amolyan végtermék, amit már egyszer körültekintően átrágtam és vagyok olyan magasröptü, hogy megosszam veled a konklúziómat - érezd magad megtisztelve 😃.

Eddig semmi meggyőző, most kéne hogy jöjjön a hitelteremtés rész gondolom!?

Oké, ez az egész azért kezdődik most el, mert nem találtam olyan stílusú blogot, ami velem úgy igazán rezonálna. Többnyire száraz, tényszerű és gyakran bullshitelő bejegyzésekkel vannak tele. Amiből én nem vagyok hajlandó engedni: a transzparencia. Én fekete-fehéren leírom a dolgokat, objektívan, akár sikertörténet lesz a vége akár bukás. Nem vagyok varázsló, sem géniusz, de van egy célom ami elég konkrét: passzív online milliomos akarok lenni.

Ki nem akar az lenni haver, egy BMW nem kéne még mellé? 🙄

No, sok dolgot még nem tudsz rólam (szóval iratkozzál fel!), de nem a nulláról kezdem azért. Van már egy pár éve működő online vállalkozásom ami profitot termel, passzívan. Ez a kis csuda adta meg az aláfestését az egész víziónak. Persze a cél közelében még nem jár - különben mi értelme lenne -, de rámutatott számomra egy olyan ösvényre, amelyen elég ideig haladva át fogom tudni lépni a bűvös 1.000.000.- havi passzív bevételi szintet 🙂. Erről a projektről még úgyis hallani fogsz amúgy eleget.

Asztalos szeretnél lenni? Akkor egy kalapács talán nem árt, ha van ...


A kezdőlöket mellé még rendelkezem egy olyan eszközzel / tudással, amit megfelelő szintre fejlesztve képes leszek átlépni a mérföldkövecskémet: webfejlesztő vagyok.

 Ja, persze úgy könnyű! - skandálja Magyarország. 
Remélem akkor olvasod majd ezt a bejegyzést, amikor már elértem a mérföldkövemet és teljes nyugodalmaddal megállapíthatod majd: tudtam, neki is csak szerencséje volt! A helyzet az, hogy ha tudsz konyhaasztalt barkácsolni, még nincs egy jól menő vállalkozásod. Nálam is ez az aktuális szituáció, tudok weboldalakat építeni, de a vállalkozásokhoz (főleg azok felépítéséhez) fikarcnyit sem értek. Közhelyes lenne azzal zárnom a bejegyzést, hogy tarts velem ezen az utazáson? 🤷🏼‍♂️← vissza